Nestplanning 2022
Viera du Fond des Aulnes en Hunter Dodge van Dorpzicht

Graag stellen we jullie Dodge voor als Viera’s nieuwe maatje. We zagen hem een paar jaar terug op shows en club-activiteiten. Dit weekend maakte Viera kennis met Dodge en zijn vriendjes terwijl wij ruim de tijd hadden voor een heel aangename babbel met zijn baasjes.

Dodge is een imposante en compacte wolfsgrauwe reu. Hij is heel relaxed, nieuwsgierig en sociaal. Hij woont samen met 2 speelkameraden, zijn baasjes en 2 tieners in Nederland. Dodge leeft in dezelfde omstandigheden zoals onze honden. Hij vergezelt zijn baasjes naar het werk, op wandel, op reis en uiteraard naar de hondenschool.
Zwemmen in het kanaal is zijn favoriete bezigheid, terwijl zijn vrouwtje mee fietst langs het jaagpad. Als je een balletje wil gooien ben je zijn vriend want van apporteren wordt hij niet moe. Verder is hij heel baasgericht, leergierig en blijkt een gentlemen voor Viera.

Viera du Fond des Aulnes
HD: A

ED: 0
DM: vrij
DNA: vastgelegd

  Meer informatie: Onze roedel

Hunter Dodge van Dorpzicht
HD: A
ED: 0
DM: vrij
DNA: vastgelegd
Meer informatie: http://dodge-legacy.com

Eind november hadden Viera en Dodge een date. De echo heeft ondertussen bevestigd dat Viera drachtig is. Als de natuur het wil wordt het nestje verwacht eind januari 2022.
Het is niet meer mogelijk om u aan te melden voor een pup van het komende nest of om u op een wachtlijst te plaatsen.
Als je aangemeld bent voor een pup heeft dit geen garantie op een pup.

Voor recent nieuws kan je terecht op de Facebook-pagina van My Best Friend.
 

My Best Friend - Steenstraat 6 - 8480 Ichtegem             info@mybestfriend.be               +32 (0) 498 56 73 92